Radio GRK is een lokale radiozender van de stad Genk. Bij GRK variëren we qua muziek en richten we ons op ouderen en volwassenen die belang hechten aan alles wat loka

 • Radiotrefpunt - Radionieuws uit Nederland en België ...
 • Nostalgie en NRJ content met hun CIM-rapport – RadioVisie
 • RTBF Archieven | MediaMagazine
 • Er is maar één NPO Radio 2
 • Radiotrefpunt - Radionieuws uit Nederland en België ...

  Radio 10 is gestart met een nieuw online radiostation: Radio 10 Love Songs. Vooruitlopend op Valentijnsdag zijn op dit station de mooiste love songs aller tijden te horen. Het station Radio 10 Love Songs is te beluisteren via de website www.radio10.nl, de onlangs vernieuwde Radio 10-app (Android en IOS) en verschillende radioportals. De derde Vlaamse commerciële radiozender Radio Nostalgie zal bij TV Vlaanderen in het basisaanbod komen. Momenteel zijn er heel wat testuitzendingen bezig op de Astra 1 op 19,2 graden oost. Op de zenderlijst op de site van TV Vlaanderen is alvast te zien dat Nostalgie op preselectie 508 komt en in het basisaanbod komt. Officieel heeft TV Vlaanderen nog niets laten weten.

  Glazen Huis ook in Nairobi | RadioFreak.nl

  Afrika krijgt een eigen versie van '3FM Serious Request'. Van 19 tot en met 24 december zet Ghetto Radio in Nairobi, Kenia een Glazen Huis neer. De locatie van het huis is in het hart van de stad: The Kenyatta International Conference Centre. Eerder werd al bekend dat in het Zweedse Malmö 13 december een […] De Q-top 1000 is vanaf zondag 17 november om 12.00 uur te horen bij Qmusic. De lijst is door Qmusic met hulp van de luisteraars samengesteld. Qmusic: ''Er zijn de afgelopen maanden al heel wat lijsten voorbij gekomen. Je hebt dus al even warm kunnen draaien, maar nu is het dan eindelijk tijd voor de Lijst van je Leven: de Q-top 1000. Bereid je voor op een lijst vol herinneringen.'' De Q-top ...

  NPO Radio 1 - Het nieuws van alle kanten - NPO Radio 1

  NPO Radio 1 is de nieuws- en sportzender van de Nederlandse Publieke Omroep. Zeven dagen in de week, 24 uur per dag, de snelste nieuwsvoorziening in de ether en op de kabel. onze radio haalt de hoogste luistercijfers van heel Europa. De TV worstelt er meer mee. ... Plan International Belgium ondersteunt. In het najaar zal een ... De Raad heeft het beleid van Radio Vlaanderen Internationaal behandeld. View Alexandra Verhaeghe’s profile on LinkedIn, the world's largest professional community. Alexandra has 6 jobs listed on their profile. See the complete profile on LinkedIn and discover Alexandra’s connections and jobs at similar companies.

  vrijeradio.be - de geschiedenis - KORTRIJK en omgeving

  Vervolgens werd Radio WLS International opgericht op de Franse Mont Cassel uitzendend op 101,90 MHz voor Frankrijk. Dirk Otte richtte in april 1981 Radio WLS op in Kortrijk. In Kortrijk werden in 1986 de programma's van Radio Contact overgenomen. In 2003 kreeg Radio WLS geen nieuwe erkenning. Radiogroep van John de Mol heeft al radiostations in Nederland en Denemarken. TALPA RADIO INTERNATIONAL NIEUWE EIGENAAR BELGISCHE 4FM . Brussel / Hilversum, 21 december 2004 – Het Nederlandse Talpa Radio International is de nieuwe eigenaar van het Belgische commerciële radiostation 4FM. De overname volgt op de management buy-out die de directie van 4FM afgelopen zomer uitvoerde.

  Nostalgie en NRJ content met hun CIM-rapport – RadioVisie

  Blad 361: Brandy, International Radio Report, gratis muziek, Leen Demaré en MDB (audio & video) Aantal keer gelezen: 608. ... Meer over NRJ Vlaanderen. Nostalgie en NRJ content met hun CIM-rapport. 18 december 2019 ... CIM heeft deze ochtend de recentste luistercijfers bekend gemaakt. Radio Huguette International 100,50 MHz - FM Inter ... Radio Contact Vlaanderen is gestopt met uitzenden. Eerst werd geprobeerd een overeenkomst te bezegelen met Be One. ... Hierdoor stegen de luistercijfers lichtjes maar de reclame-inkomsten deden dit niet. Viacom Benelux, bekend van de merken Nick Jr., Nickelodeon, MTV, Comedy Central en Spike, en Europese betaaltelevisie-aanbieder M7 Group, eigenaar van onder meer Canal Digitaal, Online.nl en TV Vlaanderen, gaan hun samenwerking binnen de Benelux markt versterken.

  Radio 10 opnieuw terug in de tijd met de 80’s Top 810 ...

  Radio 10 gaat komende week opnieuw terug in de tijd met de 80’s Top 810, een lijst die is samengesteld door de luisteraars. Van maandag 5 augustus 06.00 uur tot vrijdag 9 augustus 16.00 uur hoor je op Radio 10 de grootste hits uit de jaren 80 in de 80’s Top 810. Omroep West-Vlaanderen kan de beste luistercijfers van de vijf regionele omroepen van Radio 2 voorleggen. Volgens de VRT-studiedienst is dat altijd zo gew...

  Kijkcijfers: 'Voetbal International' scoort! | TVvisie

  Kijkcijfers: 'Voetbal International' scoort! De verhuizing van 'Voetbal International' op de maandag naar 20.30 uur heeft vruchten afgeworpen. Het RTL 7-programma dat uitgegroeid is tot een vaste waarde voor de voetballiefhebber, trok gisteren maar liefst 590.000 kijkers (6+) en was daarmee op één na de best bekeken uitzending ooit. Via dit netwerk zenden op dit moment acht diverse Vlaamse commerciële radio's uit: Family Radio, Joe, Qmusic, Radio Maria, ROXX, TOPradio, VBRO Evergreen en VBRO Radio. Daarnaast is ook het Britse internationale nieuwsstation BBC World Service te ontvangen. In de laatste vierde fase zal Norkring nog tien nieuwe zenders in gebruik nemen. Bericht door veronica vlaanderen » 22 jul 2003 09:12 Ik denk dat die luistercijfers nu ook niet echt kloppen. Vooral die van 10fm! Stel je bent een gewone luisteraar dus eigenlijk een beetje een leek en je moet dat boekje gaan invullen en je bent een vaste luisteraar van radio 10fm.

  RTBF Archieven | MediaMagazine

  Radiozender RTBF International heeft sinds het begin van deze maand het aantal uitzenduren op de middengolf verminderd. ... 2017 | Nieuws, Radionieuws | Reacties uitgeschakeld voor Luistercijfers Vlaanderen: VRT Radio 2 blijft best beluisterde radiozender. De openbare radiozender VRT Radio 2 blijft in Vlaanderen de best beluisterde radiozenders ... 'Peeters & Pichal' kiezen schokkendste weg van Vlaanderen Vanmorgen is de weg tussen de twee gemeenten Lennik en Dilbeek door het Radio 1-programma 'Peeters & Pichal' uitgeroepen tot 'De Schokkendste Weg van Vlaanderen'. De Scheestraat in Lennik die overgaat in de Galgestraat in Dilbeek bleek niet alleen een ontzettend slechte weg te zijn, het is ook nog eens een merkwaardige weg waarbij de ... 4FM, is in handen van de Persgroep. Door de overname van Radio 538 gaat Talpa voorbij aan Sky Radio in de luistercijfers en wordt het de grootste radio-onderneming van Nederland. Talpa was al enige tijd in gesprek met Advent, de vorige eigenaar van Radio 538, maar moest om 538 te kunnen overnemen een oplossing vinden voor Noordzee FM.

  Behoefte- en marktanalyse van het Vlaamse radiolandschap

  2.7 Radio-advertentiemarkt buiten de FM-band 86 III. De luisteraar 3.1 Evolutie van de luistercijfers (2002- 2012) 88 3.2 Algemeen beeld van de Vlaamse luisteraar 90 i. CIM-data ii. Luisterfrequentie en luisterduur iii. Naar welke categorie radio- omroeporganisatie luistert men iv. Waar luistert men voornamelijk naar de radio v. Radio Qmusic grootste zender bij 18 tot 54-jarigen, Studio Brussel gaat erop vooruit. december 18, 2019. Vandaag werden de CIM-luistercijfers van 1 juli tot 31 oktober bekendgemaakt. Daaruit blijkt dat Qmusic de tweede grootste zender van Vlaanderen blijft. ... Nooit heeft Vlaanderen zich zó geëngageerd en betrokken getoond voor de grootste ...

  RTBF Archieven | MediaMagazine

  Luistercijfers Vlaanderen: Qmusic haalt Studio Brussel in In Vlaanderen heeft Qmusic de op één na best beluisterde radiozender. Dit blijkt uit de luistercijfers over de periode januari-mei 2018 (de zogenaamde golf 1).… 27 juni 2018 Radio 538 (uit te spreken als 'radio-vijf-drie-acht') is een commerciële Nederlandse radiozender.Het is al jarenlang qua luistercijfers en marktaandeel het sterkste radiomerk van Nederland. Radio 538 draait voornamelijk hits en richt zich op jongeren en volwassenen die een voorkeur hebben voor pop-, dance-, rock- en r&b-muziek. Nu, zovele jaren later overschouw ik het Bokrijk van radio in Vlaanderen op FM. Verder geraken ze hier niet. Een mengelmoes van amateurisme, vlakke radio, geen creativiteit en groot zendertje willen spelen met als vergoeding een tegoedbon bij de lokale uitstervende kruidenier. En dan zwijg ik nog over taalgebruik. Bokrijk.

  Het beste van NPO vind je op NPO Start

  Start programma's waar en wanneer je maar wilt op NPO Start. Met NPO Start Plus kijk je zonder reclame alle afleveringen van je favorieten Nederlandse series. Nu, zovele jaren later overschouw ik het Bokrijk van radio in Vlaanderen op FM. Verder geraken ze hier niet. Een mengelmoes van amateurisme, vlakke radio, geen creativiteit en groot zendertje willen spelen met als vergoeding een tegoedbon bij de lokale uitstervende kruidenier. En dan zwijg ik nog over taalgebruik. Bokrijk. Cartoon Network, het kinderkanaal van Turner Broadcasting System (TBS) Europe, introduceert een nieuwe look, inclusief een gerestyled logo. Deze metamorfose valt samen met de lancering van een geheel Nederlandstalige feed van Cartoon Network, bedoeld voor Nederland en Vlaanderen.

  Televisiezender FOX komt naar Vlaanderen | TVvisie

  Televisiezender FOX komt naar Vlaanderen FOX International Channels (FIC) maakt vandaag bekend dat per 1 oktober 2015 een nieuwe tv-zender wordt gelanceerd in België: FOX. De nieuwe zender zal haar kwalitatieve programmering, met onder andere het nieuwste seizoen van 'The Walking Dead', aanbieden via Telenet op kanaal 13. De radio in Vlaanderen...maar liggen de luisteraars daar eigenlijk wel wakker van? Zelf luister ik hèèl zelden naar een Vlaamse radio...maar we nu DAB+... Jump to. Sections of this page. Accessibility Help. ... Radio Mi Amigo International. Radio Station. Radio Caroline Flashback. Terwijl de AVROTROS-serie De Luizenmoeder in Nederland met 5,1 miljoen kijkers (inclusief uitgesteld kijken) één van de grootste tv-hits van de afgelopen jaren is, weet de Belgische variant op VTM niet het succes te evenaren. [lees verder]

  Mediaconcentratie in Vlaanderen - PDF

  CIM Radio 2015W2. CIM-luistercijfers apr-jun W2. Resultaten van de 2 de golf van 2015. CIM-luistercijfers apr-jun CIM Radio Hier is onze CIM-analyse die Var na elke onderzoeksgolf van het CIM Radio-onderzoek publiceert. We evalueren de gezondheid van het medium en zien toch wat verzwakking . Nadere informatie Een exploratief onderzoek naar de sociale en culturele meerwaarde van community radio in Vlaanderen | Find, read and cite all the research you need on ResearchGate ... community radio veel minder ...

  GRK - The Feelgood Station

  Radio GRK is een lokale radiozender van de stad Genk. Bij GRK variëren we qua muziek en richten we ons op ouderen en volwassenen die belang hechten aan alles wat lokaal is. Mediaconcentratie in Vlaanderen INHOUDSOPGAVE WOORD VOORAF... 5 INLEIDING DE VLAAMSE MEDIASECTOR RADIO Contentleveranciers Aggregatie: radio-omroeporganisaties...

  Er is maar één NPO Radio 2

  NPO Radio 2 Soul & jazz. Kun je geen genoeg krijgen van soul & jazzmuziek? Op het digitale themakanaal NPO Radio 2 Soul & Jazz kun je 24 uur per dag genieten van de beste soul en jazz! Luisteren kan via DAB+, de kabel, online en via de app. In de hoop luisteraars van Sky Radio en Yorin FM te kunnen winnen, gooide men meteen het format om. Het nieuwe jinglepakket leek erg op dat van Sky Radio, met bovendien de hoofdfrequentie in de naam, Noordzee 100.7 FM, iets dat Sky Radio ook al deed. De slogan werd "Je krijgt er zin in". Door de overname van Radio 538 gaat Talpa voorbij aan Sky Radio in de luistercijfers en wordt het de grootste radio-onderneming van Nederland. Talpa was al enige tijd in gesprek met Advent, de vorige eigenaar van Radio 538, maar moest om 538 te kunnen overnemen een oplossing vinden voor Noordzee FM.

  Radiotrefpunt - Radionieuws uit Nederland en België ...

  Internet Radio LPAM Zeezenders Radio Veronica Radiovormgeving Radiotechniek Stamtafel Meer . Clubs 3FM archief Curry & Van Inkel Evergreen Top 1000 KX Radio Club 208 Edwin Evers Gerard Ekdom Rob Stenders Top 40 Top 2000 Uitzoekopnames Digitaliseren Meer . Hitnoteringen Begin pagina loggy.nl Home Weblog maken RSS Feed Abonneren! Laatste Nieuws! ZIJonline wenst u een gelukkig nieuwjaar (geeft u voor vandaag anti ka Aanslag Apeldoorn verkozen tot t

  Radiosite - Forum Statistieken

  Radio 538 Evers staat op iedere werkdag ook live op SBS6 (2 antwoorden) DAB+ Radio France (2 antwoorden) Storingen in radio ontvangst door atmosferische omstandigheden (2 antwoorden) Classic FM terug op DAB+ in NL (2 antwoorden) Luistercijfers VLAANDEREN 2019 (2 antwoorden) Qmusic grootste radiozender bij Vlamingen tussen 18 en 54 jaar (2 ... In aanloop van de Online Radio Awards vragen we aan diverse mediamakers naar hun favoriete Online Radiostations of Podcast. Ditmaal: Patrick Kicken, bekend van oa de podcast Leven Zonder Stress, over zijn top 5 meest favoriete podcasts:. 5. Liefdeslessen (Mischa Blok / NPO Radio 1) Originele insteek voor een podcast, Mischa ondervraagt BN’ers over hun liefdesleven.

  RadioLuisteren.fm - Online radio luisteren

  Radio 1 - Het nieuws van alle kanten. Radio 2. 3FM - Serious Radio. Radio 538 - Are you in? Sky Radio - Enjoy the music! Qmusic - You make us Q. Veronica - De Hits van je Leven. 100%NL - De Muziek Van Nederland. Radio 10 - De Grootste Hits Aller Tijden! Radio 4. Radio 5. FunX - Welkom bij jezelf. Maak kennis met 'David', de nieuwe telenovelle van vtm Heimwee naar 'Sara' of 'LouisLouise'? Dan heeft vtm goed nieuws. Volgende vrijdag laat de zender zijn nieuwe telenovelle 'David' los op Vlaanderen. BVN (het Beste van Vlaanderen en Nederland) is de publieke televisiezender voor Nederlanders en Vlamingen in het buitenland. BVN zendt geen anderstalige programma's of films uit, enkel Nederlandstalige producties van de Vlaamse en Nederlandse publieke omroepen.. In 1996 startte Radio Nederland Wereldomroep met Nederlandstalige televisie onder de naam 'Zomer TV' (de voorloper van BVN) voor ...

  Radioblad 124: Evanna, TV Vlaanderen, luistercijfers ...

  TV Vlaanderen, de alternatieve radio- en tv-aanbieder via satelliet, biedt z’n content sinds kort ook via een app voor de smartphone aan. ... Nieuwe luistercijfers in Nederland. De Nederlandse luistercijfers over de periode februari/maart 2019 zijn vandaag bekendgemaakt. NPO Radio 2 staat met 12.4% op de eerste plek. ... International Radio ... Voor elke mediavorm wordt de mate van verticale en horizontale integratie geschetst, worden financiële gegevens verstrekt en worden de marktverhoudingen op basis van populariteit (oplages, kijk- en luistercijfers, aantal hits,…) weergegeven.De financiële gegevens werden door de Vlaamse e-governmentcel CORVE aangeleverd uit de Verrijkte Kruispuntenbank voor Ondernemingen (VKBO), die op haar ... FunX zendt tot en met zaterdag live uit vanuit het Kralings Bos waar de 62e editie van het Concours Hippique International Officiel (CHIO) wordt gehouden. Het radiostation heeft akoestische optredens van artiesten Fouradi, Maikal X en Pam Feather. Tot en met vrijdag komen de uitzendingen tussen 10:00 – 12:00 uur en 16:00 – 19:00 uur […]

  Nieuws over DAB+ - RADIODIGI

  In het Verenigd Koninkrijk is in het derde kwartaal het digitale luisteraandeel gestegen met 6% naar een nieuw recordniveau van 37,8%. Dit is te lezen op de website van Digital Radio UK. Radio Joint Audience Research (Rajar) publiceerde afgelopen donderdag de luistercijfers van het afgelopen kwartaal. De sterke groei van digitale zenders, zoals BBC Radio 6 Music, en het luisteren via digitale ... In de door Intomart gepubliceerde luistercijfers over de periode maart-april 2005 komt Radio 538 als grootste stijger uit de bus. Met een marktaandeel van 12% versterkt de zender haar positie als best beluisterde radiostation van Nederland en vergroot opnieuw de afstand met de concurrentie.Radio 2, dat 0,5% inleverde, houdt met een marktaandeel van 10,3% de tweede positie vast, gevolgd door ...  TV Vlaanderen, de alternatieve radio- en tv-aanbieder via satelliet, biedt z’n content sinds kort ook via een app voor de smartphone aan. . Nieuwe luistercijfers in Nederland. De Nederlandse luistercijfers over de periode februari/maart 2019 zijn vandaag bekendgemaakt. NPO Radio 2 staat met 12.4% op de eerste plek. . International Radio . Radio electro y reggaeton mixtapes. Blad 361: Brandy, International Radio Report, gratis muziek, Leen Demaré en MDB (audio & video) Aantal keer gelezen: 608. . Meer over NRJ Vlaanderen. Nostalgie en NRJ content met hun CIM-rapport. 18 december 2019 . CIM heeft deze ochtend de recentste luistercijfers bekend gemaakt. Wimbledon hockey club. NPO Radio 1 is de nieuws- en sportzender van de Nederlandse Publieke Omroep. Zeven dagen in de week, 24 uur per dag, de snelste nieuwsvoorziening in de ether en op de kabel. Luistercijfers Vlaanderen: Qmusic haalt Studio Brussel in In Vlaanderen heeft Qmusic de op één na best beluisterde radiozender. Dit blijkt uit de luistercijfers over de periode januari-mei 2018 (de zogenaamde golf 1).… 27 juni 2018 Radio 1 - Het nieuws van alle kanten. Radio 2. 3FM - Serious Radio. Radio 538 - Are you in? Sky Radio - Enjoy the music! Qmusic - You make us Q. Veronica - De Hits van je Leven. 100%NL - De Muziek Van Nederland. Radio 10 - De Grootste Hits Aller Tijden! Radio 4. Radio 5. FunX - Welkom bij jezelf. Kijkcijfers: 'Voetbal International' scoort! De verhuizing van 'Voetbal International' op de maandag naar 20.30 uur heeft vruchten afgeworpen. Het RTL 7-programma dat uitgegroeid is tot een vaste waarde voor de voetballiefhebber, trok gisteren maar liefst 590.000 kijkers (6+) en was daarmee op één na de best bekeken uitzending ooit. Televisiezender FOX komt naar Vlaanderen FOX International Channels (FIC) maakt vandaag bekend dat per 1 oktober 2015 een nieuwe tv-zender wordt gelanceerd in België: FOX. De nieuwe zender zal haar kwalitatieve programmering, met onder andere het nieuwste seizoen van 'The Walking Dead', aanbieden via Telenet op kanaal 13. Start programma's waar en wanneer je maar wilt op NPO Start. Met NPO Start Plus kijk je zonder reclame alle afleveringen van je favorieten Nederlandse series. NPO Radio 2 Soul & jazz. Kun je geen genoeg krijgen van soul & jazzmuziek? Op het digitale themakanaal NPO Radio 2 Soul & Jazz kun je 24 uur per dag genieten van de beste soul en jazz! Luisteren kan via DAB+, de kabel, online en via de app. Radiozender RTBF International heeft sinds het begin van deze maand het aantal uitzenduren op de middengolf verminderd. . 2017 | Nieuws, Radionieuws | Reacties uitgeschakeld voor Luistercijfers Vlaanderen: VRT Radio 2 blijft best beluisterde radiozender. De openbare radiozender VRT Radio 2 blijft in Vlaanderen de best beluisterde radiozenders . Lg tribute sim card size. Radio 10 is gestart met een nieuw online radiostation: Radio 10 Love Songs. Vooruitlopend op Valentijnsdag zijn op dit station de mooiste love songs aller tijden te horen. Het station Radio 10 Love Songs is te beluisteren via de website www.radio10.nl, de onlangs vernieuwde Radio 10-app (Android en IOS) en verschillende radioportals.

  721 722 723 724 725 726 727 728 729 730 731 732 733 734 735 736 737 738 739 740 741 742 743 744 745 746 747 748 749 750 751