Weerman Piet Paulusma krijgt massale steun. Gisteren werd bekend dat SBS 6 niet met hem verder wel. Vanuit het hele land laten mensen van hun horen om Piet een

 • Coen Paulusma - TV en Radio DataBase
 • DWDD - Piets weerbericht bij de DWDD-studio | Facebook
 • Dwdd gemist npo - uitzending
 • Coen Paulusma - TV en Radio DataBase

  coen paulusma, persoon, kandidaat De 5 comedians die Peter Pannekoek noemde, plus 1 extra, kun je in dit artikel bekijken met langere fragmenten.

  Artikelen over piet paulusma | Telegraaf.nl

  Piet Paulusma reageert donderdagochtend bij Ekdom in de Morgen op Radio 10 met verbazing op de uitspraken van Jan Slagter dat de weerman ’te duur’ zou zijn voor Omroep Max. 25 apr. Entertainment Dat is nog sneller pennen dan Nico Dijkshoorn bij DWDD, mensen. Op 40-jarige leeftijd laat hij zich omscholen tot huisarts, een beroep dat hij tot zijn 77ste blijft uitoefenen. 34. HANS HOGENDOORN (1947) De stem van Radio 1 en vooral bekend van Met het oog op morgen.

  Singer-songwriter Paulusma met nieuw album naar Hedon ...

  Op vrijdag 24 mei staat de Nederlandse singer-songwriter Paulusma in Hedon. Jelle Paulusma bracht onlangs zijn langverwachte vijfde soloalbum ‘Somehow Anyhow’ uit nadat hij groot succes had met de Crosby, Stills, Nash & Young tributeband Her Majesty. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.hedon-zwolle.nl en via Plato in Zwolle. Het nieuwe album laat zien dat Paulusma in... Lees verder Voor Piet Paulusma en al zijn fans en kijkers kwam het als een grote schok dat de sympathieke Fries na 23 jaar SBS moest verlaten. Wie dat al langer wist, is zijn opvolger Amara Onwuka. Maar zij mocht niets zeggen. Oant Moarn Het is geen makkelijke plek om te vullen, want Piet Paulusma was razend […]

  Piet Paulusma bij DWDD, Rob Geus bij Twan Huys ...

  De Nederlandse talkshows staan vanavond stil bij de week van de vallende SBS-sterren. Piet Paulusma is te gast in De Wereld Draait Door, Rob Geus in RTL Late Night met Twan Huys. Dat hebben de redacties laten weten. Heel Friesland staat op zijn kop sinds gisteren bekend werd dat Paulusma er aan het eind van het jaar uit ligt bij SBS 6 en vandaag maakt Geus zijn SBS-exit bekend. Piet Paulusma wist niet dat Jan Slagter hem te duur vindt. De Omroep Max-baas wilde met de weerman aan de slag maar zei donderdag in het AD dat hij te duur was. "Ik weet helemaal niks", reageert ...

  DWDD - -Vandaag werd bekend dat Robbert Dijkgraaf vanaf 1 ...

  -Vandaag werd bekend dat Robbert Dijkgraaf vanaf 1 juli 2012 de leiding krijgt over het Institute for Advanced Study (IAS) in Princeton. Vanavond is hij te gast. -Deze week opent het IDFA met de... Lees en bekijk al het entertainment nieuws over lifestyle, film & tv, royalty en gossip het eerst via Shownieuws op Shownieuws.nl.

  Piet Paulusma wist niet dat hij 'te duur' was voor MAX ...

  Piet Paulusma wist niet dat Jan Slagter hem te duur vindt. De Omroep Max-baas wilde met de weerman aan de slag maar zei donderdag in het AD dat hij te duur was. "Ik weet helemaal niks", reageert Paulusma in de ochtendshow van Gerard Ekdom op Radio 10. Het vertrek van Gerard Ekdom bij Radio 2 zal niet onopgemerkt voorbijgaan. De dj geeft op 29 juni van 6 tot 9 uur een afscheidsfeestje met o.a. Chef'Special.

  Dronken Piet Paulusma

  Bij de barbecue van Radio 10 Gold hadden ze drank, proost Piet! ... Al 20 jaar ‘Oant Moarn’ met Piet Paulusma - RTL LATE NIGHT - Duration: ... DWDD 865,478 views. 43:29. Piet Paulusma gaat na zijn vertrek bij SBS6 aan de slag als vaste weerman van Omroep MAX. Vanaf het nieuwe jaar maakt Piets Weer onderdeel uit van Tijd voor MAX. Buiten het seizoen van Tijd voor MAX blijft Piet te zien op NPO 1. Ook zal hij te horen zijn in de radioprogramma’s van MAX. De weerman is erg blij met zijn nieuwe klus. “Ik kijk uit naar dit nieuwe hoofdstuk bij MAX. Mijn hart ... @dwdd @NPORadio1 Niet steeds mij vragen om de radio te duiden, alleen omdat ik diverse boeken, radioreeksen en podcast series daar over heb gemaakt en als radiochef menig jock, show en zender mocht aansturen. Kom, zoek eens verder in dat balboekje. #dwdd #100jaarradio

  Media - De Wereld Draait Door - BNNVARA

  De talkshow DWDD wordt gepresenteerd door Matthijs van Nieuwkerk. Met uiteraard LuckyTV en De TV Draait Door. Elke werkdag live vanaf het Westergasfabriekterrein in Amsterdam. 5 Februari 2019 - De Nederlandse talkshows staan vanavond stil bij de week van de vallende SBS-sterren. Piet Paulusma is te gast in De Wereld Draait Door, Rob Geus in RTL Late Night met Twan Huys. Dat hebben de redacti De extravagante levensgenieters Frank en Rogier, die in het SBS6-programma Steenrijk, Straatarm de harten van veel kijkers veroverden, komen terug met een eigen realityprogramma.

  DWDD - Piet Paulusma moet aan het eind van het jaar ...

  Piet Paulusma moet aan het eind van het jaar stoppen met zijn 'Piets Weerbericht'. Piet sloot onze uitzending af met zijn voorspelling én de beroemde... Omrop Fryslân is de regionale stjoerder fan Fryslân. De omrop bringt nijs op ynternet, radio en tv. De hele aflevering van De Wereld Draait Door stond gisteren in het teken van het nummer Perfect Day van Lou Reed. Het programma sloot af met een speciale kerstvideo van het nummer met daarin ...

  DWDD - Piets weerbericht bij de DWDD-studio | Facebook

  DWDD. February 5 · Piet Paulusma is een fenomeen onder de weersverwachters. Na 23 jaar moet hij bij SBS stoppen met zijn weersvoorspellingen. Piet sloot onze uitzending af met een heus weerbericht én zijn beroemde woorden 'oant moarn'! #DWDD. Related Videos. Het hele publiek in de studio van De Wereld Draait Door is dinsdagavond met presentator Matthijs van Nieuwkerk en gast weerman Piet Paulusma naar buiten gegaan in de uitzending om zijn eerste ... De derde kunstenaar is Enno Paulusma. Enno is naast kunstenaar ook dichter en woont naast Nederland ook in Spanje. Pas sinds een paar jaar stort Paulusma zich echt op het schilderen. Toen partner Cees met pensioen ging en het stel ging samenwonen, kwam voor Paulusma de ruimte om zich te ontpoppen als kunstschilder.

  Piet Paulusma krijgt passend afscheid van Matthijs en ...

  Piet Paulusma krijgt passend afscheid van Matthijs en schiet vol 's Nederlands bekendste weerman Piet Paulusma (62) heeft vandaag van Matthijs van Nieuwkerk een hartverwarmend afscheidscadeau ... Piet Paulusma krijgt een wel heel bijzondere verrassing in ‘DWDD’ Omroep MAX. Begin dit jaar maakte SBS bekend dat het contract van Paulusma bij de zender niet verlengd werd. Hij werkte maar liefst 23 jaar als weerman voor SBS. In Tijd voor MAX het nieuws van de dag, stellingdiscussies, regionaal nieuws en bekende Nederlanders uit de actualiteit. Elke dag is er een bekende gast en er zijn wekelijks wisselende rubrieken. De presentatie is dagelijks in handen van Martine van Os en Sybrand Niessen. Elke dag wordt heerlijk gekookt in Tijd voor Max. Janny van der Heijden, Robèrt van Beckhoven, Bart van Olphen en Antoine ...

  Piet Paulusma krijgt MAX-sticker op auto - Dutch Radio

  Piet Paulusma heeft vanaf nu een MAX-sticker op zijn auto. Dat is te zien in een video van Piets Weer. In Joure is zijn auto voorzien van het MAX-logo. Bekijk hieronder de video van Piets Weer en daar zie je hoe de auto van de weerman met de sticker is geworden. Alle content van BNNVARA met de tag cabaret. We denken dat het beter kan: open, gelijkwaardig en rechtvaardig. Dit bereiken we niet alleen, dus sluit jij je aan?

  Piet Paulusma aan de slag bij Omroep MAX - Dutch Radio

  Vanaf 1 januari 2020 is Piet Paulusma de vaste weerman van Omroep MAX. Vanaf het nieuwe jaar is hij zowel op radio als televisie te horen en te zien. Piet zal elke werkdag aan het eind van de Tijd voor MAX-uitzending op NPO 1 te zien zijn met een weerreportage vanuit de regio. Buiten het seizoen van Tijd voor MAX, blijft Piets Weer te zien op NPO 1, rond de klok van 17.55 uur. Ook is vanaf het ... “Het gaat over oude cabaretiers in een hospice. Het is een idee van Jeroen van Merwijk, en aan mijn keukentafel brainstormen we over de serie”, vertelt Jack Spijkerman (70) in gesprek met zijn voormalig Kopspijkers-collega Owen Schumacher in de podcast Ik was Jou van NPO Radio 1 en Omroep MAX.

  Paulusma, Zwolle - OverUIT.nl

  Het nieuwe album laat zien dat Paulusma in topvorm is: “Een meer dan overtuigende terugkeer” noemt muziekblad OOR het ook wel. Paulusma, ook bekend als frontman van rockband Daryll-Ann, presenteerde zijn nieuwe werk al bij DWDD en krijgt Airplay bij NPO Radio 2 en 5. In het voorprogramma staat de band Blind Surfer. Start programma's waar en wanneer je maar wilt op NPO Start. Met NPO Start Plus kijk je zonder reclame alle afleveringen van je favorieten Nederlandse series. Illusionist Victor Mids had er een sloophamer en een boomstam voor nodig, maar dan heb je wel een super-truc in onze uitzending! Matthijs en Dieuwertje hielpen hem daarbij.

  Oant Sjen! Piet Paulusma ontslagen als weerman bij SBS 6 ...

  Het is het einde van een tijdperk. Piet Paulusma moet na 23 trouwe jaren dienst stoppen als weerman bij SBS 6. Zijn laatste Piets weer is eind dit jaar te zien. Piet Paulusma in rouw tijdens onderhandeling omroep Max. 13 december 2019. Paulusma naar Omroep Max. ... Omroep MAX haalt Candlelight naar NPO Radio 5. 31 oktober 2018. Omroep Max veegt DWDD van tafel. 5 april 2018. 1 2 Pagina 1 van 2. Best gelezen. Dirk Oudenbosch weer open.

  Dwdd gemist npo - uitzending

  Elke maandag t/m donderdag tussen 12.00 en 13.30 op NPO Radio 1 De Bende van Van der Lende Het enthousiasme van Frank vrolijkt je op in de avondshow 'De Bende van Van der Lende' De Wereld Draait Door gemist? Start met kijken op NPO Star . Zoeken. BNNVARA Postbus 175 1200 AD Hilversu DWDD. 293,330 likes · 414 talking about this · 54 were here. De wereld draait door (TV Series 2005– ) cast and crew credits, including actors, actresses, directors, writers and more.

  DWDD - Piet Paulusma is een fenomeen onder de... | Facebook

  Piet Paulusma is een fenomeen onder de weersverwachters. Na 23 jaar moet hij bij SBS stoppen met zijn weersvoorspellingen. Piet sloot onze uitzending af... Dieuwke Wynia, die samen met Borst het nieuwe programma ontwikkelt, was elf jaar lang de drijvende kracht achter de dagelijkse talkshow De Wereld Draait Door (DWDD). Begin vorig jaar begon ze samen met DWDD-productieleider Boudewijn Vos het productiehuis Mr. & Mrs. Lane, onderdeel van het bekende Medialane.

  Het ontslag van Piet Paulusma heeft ook een mooie kant ...

  Het ontslag van Piet Paulusma heeft ook een mooie kant. angela kijkt tv Journaliste Angela de Jong schrijft vijf keer per week een column over wat haar opvalt op televisie. Jullie reageerden massaal op deel 1, daarom met jullie feedback deel 2: nóg meer wijsheden van Ank en Anton! #DeLuizenmoeder

  Piet Paulusma zegt samen met Matthijs ‘oant moarn ...

  12 Reacties op “Piet Paulusma zegt samen met Matthijs ‘oant moarn’” Corrie Wed 06 Feb 2019 om 8:25. Het studiolicht doet veel goed. Zo buiten zie je dat Matthijs ook een oude man begint te worden. Waylon was de afgelopen week in DWDD te zien en te horen met liedjes waarmee hij mogelijk naar Portugal zou gaan voor het liedjesspektakel. Hij koos uiteindelijk voor Outlaw In ‘Em.

  REPO: Piet Paulusma overdonderd door reacties.

  Weerman Piet Paulusma krijgt massale steun. Gisteren werd bekend dat SBS 6 niet met hem verder wel. Vanuit het hele land laten mensen van hun horen om Piet een hart onder de riem te steken. ️ ... Zojuist Piet Paulusma bij DWDD Bericht van: Hugo (Veghel) , 05-02-2019 20:05 Niet echt mijn weerman maar ik vond het een goede ode aan hem- mooi om te zien, terugkijken waard. Piet Paulusma zegt laatste ‘oant moarn’ bij SBS 6. Nieuws & Achter­grond ... Pension Idzerda is een monumentje voor de man die ons honderd jaar geleden de radio bracht ★★★★☆ ... Maarten Spanjer biecht een leugentje op bij DWDD en Marc Schreuder mag zijn zorgen voor zich houden. De Gids  Bij de barbecue van Radio 10 Gold hadden ze drank, proost Piet! . Al 20 jaar ‘Oant Moarn’ met Piet Paulusma - RTL LATE NIGHT - Duration: . DWDD 865,478 views. 43:29. Weerman Piet Paulusma krijgt massale steun. Gisteren werd bekend dat SBS 6 niet met hem verder wel. Vanuit het hele land laten mensen van hun horen om Piet een hart onder de riem te steken. ️ . Piet Paulusma krijgt passend afscheid van Matthijs en schiet vol 's Nederlands bekendste weerman Piet Paulusma (62) heeft vandaag van Matthijs van Nieuwkerk een hartverwarmend afscheidscadeau . DWDD. February 5 · Piet Paulusma is een fenomeen onder de weersverwachters. Na 23 jaar moet hij bij SBS stoppen met zijn weersvoorspellingen. Piet sloot onze uitzending af met een heus weerbericht én zijn beroemde woorden 'oant moarn'! #DWDD. Related Videos. Seedorf transfermarkt football. Het nieuwe album laat zien dat Paulusma in topvorm is: “Een meer dan overtuigende terugkeer” noemt muziekblad OOR het ook wel. Paulusma, ook bekend als frontman van rockband Daryll-Ann, presenteerde zijn nieuwe werk al bij DWDD en krijgt Airplay bij NPO Radio 2 en 5. In het voorprogramma staat de band Blind Surfer. Bbc football result updates. De talkshow DWDD wordt gepresenteerd door Matthijs van Nieuwkerk. Met uiteraard LuckyTV en De TV Draait Door. Elke werkdag live vanaf het Westergasfabriekterrein in Amsterdam. Piet Paulusma moet aan het eind van het jaar stoppen met zijn 'Piets Weerbericht'. Piet sloot onze uitzending af met zijn voorspelling én de beroemde. Elke maandag t/m donderdag tussen 12.00 en 13.30 op NPO Radio 1 De Bende van Van der Lende Het enthousiasme van Frank vrolijkt je op in de avondshow 'De Bende van Van der Lende' De Wereld Draait Door gemist? Start met kijken op NPO Star . Zoeken. BNNVARA Postbus 175 1200 AD Hilversu DWDD. 293,330 likes · 414 talking about this · 54 were here. Piet Paulusma reageert donderdagochtend bij Ekdom in de Morgen op Radio 10 met verbazing op de uitspraken van Jan Slagter dat de weerman ’te duur’ zou zijn voor Omroep Max. 25 apr. Entertainment De Nederlandse talkshows staan vanavond stil bij de week van de vallende SBS-sterren. Piet Paulusma is te gast in De Wereld Draait Door, Rob Geus in RTL Late Night met Twan Huys. Dat hebben de redacties laten weten. Heel Friesland staat op zijn kop sinds gisteren bekend werd dat Paulusma er aan het eind van het jaar uit ligt bij SBS 6 en vandaag maakt Geus zijn SBS-exit bekend. 12 Reacties op “Piet Paulusma zegt samen met Matthijs ‘oant moarn’” Corrie Wed 06 Feb 2019 om 8:25. Het studiolicht doet veel goed. Zo buiten zie je dat Matthijs ook een oude man begint te worden. Tug hill soccer.

  431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461